In de wereld van computers, internet en social media gaat alles razendsnel.
We snuffelen uren op het web en googlen tot in de late uurtjes om te vinden wat we zoeken.
Iedereen koopt tegenwoordig wel eens online. We kunnen snel vergelijken, snel beslissen en onze producten komen overal vandaan.
Dat doen we met kleding en apparaten, maar in principe niet voor hele grote aanschaffen of investeringen zoals Van Straaten houten garagedeuren met alles erop en eraan….zou je denken althans…

Toch zien wij het vaak.
De groep klanten die eigenlijk al besloten heeft n.a.v. hun eigen online onderzoek.
Deze aanvragen komen binnen via de website. De vrijblijvende offerte wordt door ons verwerkt en per mail verstuurd. Bij bijna al deze aanvragen is het verzoek zelfs om alleen per mail te antwoorden. Zij stellen aansluitend nog wat (technische) vragen per mail of per telefoon, waarna vaak het bericht al komt dat het akkoord is en mogen we komen inmeten om de opdracht in behandeling te nemen.

Als we deze klant later in het ordertraject persoonlijk spreken, blijkt dat onze website en de referenties al voldoende zijn geweest voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons product. Oók als de klant aan de andere kant van het land zit.
Dat is natuurlijk fantastisch bericht, maar er is ook een groep die er wat langer over doet en nog twijfelt.

Juist voor deze mensen die graag openslaande deuren in het echt zouden willen of moeten zien om overtuigd te zijn van ons product, werken wij met referenties door heel het land. Er is er altijd wel een van Straaten referentie in de buurt om van dichtbij te gaan bekijken en voor degene die dichterbij woont, is een bezoek op afspraak aan onze showroom altijd mogelijk.

Daarom zeggen wij: “bij twijfel……doen!”
Bel ons en vraag naar een referentie bij u in de buurt of bezoek onze showroom. Wij helpen graag de twijfel wegnemen en geven duidelijke informatie over alles wat u wilt weten.  We vergelijken zelfs samen de door u ontvangen offertes van andere aanbieders, zodat een weloverwogen besluit genomen kan worden.