Wie kent Pinterest nou niet! Deze razend populaire inspiratie website met plaatjes, afbeeldingen en sprekende teksten onderverdeeld in verschillende categorieën, vastgeprikt op sfeerborden. Je ‘pint’ ze op je eigen moodboard ter inspiratie of gewoon omdat het iets is wat je mooi of interessant vindt. Foto’s en ideeën zijn nog nooit zo makkelijk de wereld overgegaan

In één woord gewéldig! Want steeds vaker merken we dat onze klanten afbeeldingen van onze houten garagedeuren of voordeuren ‘pinnen’ via Google afbeeldingen en zo de metamorfose van hun woning op een Pinterest sfeerbord creëren en vastleggen. Wat is er dan een mooiere aanleiding, dan zelf een account op Pinterest aan te maken en te zorgen dat onze foto’s van de geplaatste houten deuren heel makkelijk te pinnen zijn!

De Pinterest account is actief. De Pinterest knop is toegevoegd onderaan elke pagina op onze website. Maar ook de afbeeldingen op onze website zijn nu heel eenvoudig te ‘pinnen’, want als je zelf een Pinterest account hebt en je bezoekt onze website met het apparaat waarop jij je Pinterest app hebt geïnstalleerd, dan staat op onze foto’s al met een klein icoontje ‘pin-it’ aangeven. Hoe makkelijk en leuk kan het zijn?!

We delen niet alleen foto’s van plaatsingen van onze eigen houten deuren, maar ook vind je sfeerborden ter inspiratie en aanvulling op de wensen en interesses van onze klanten. Natuurlijk pinnen we er vrolijk op los over Wonen&Interieur, maar zeker ook over buitenleven èn we delen gekke, leuke en bijzondere pins op het creatieve en Do It Yourself vlak.

Team van Straaten heeft er zin in en nodigt je van harte uit om met ons mee te pinnen!