Terwijl de winter niet goed weet wat hij wil en zijn tijd uitzit tot aan de lente, weten wij heel goed wat we willen en zitten absoluut niet stil!

In de december maand en specifiek in de periode van de feestdagen, konden wij de verwerking van aanvragen voor houten openslaande deuren bijna niet aan. We hebben er heel hard aan gewerkt om alle aanvragen te verwerken en hebben zelfs het geduld van de mensen even moeten vragen, terwijl ze in afwachting waren van een vrijblijvende offerte.
Wat zijn we blij met het geduld dat we kregen van onze klanten, want hard werken loont.
Machines draaien op volle toeren en in de spuiterij staan onze deuren te trappelen om hun diverse gekleurde jasjes aan te krijgen.

Zoveel mensen, zoveel wensen! Echt wel!
Met de lente in aantocht, denken we met z’n allen weer aan ‘buiten’ en de werkzaamheden die daar gedaan moeten worden en laten de ergernissen van afgelopen winter achter ons. Houten openslaande garagedeuren zijn makkelijker in gebruik dan een kanteldeur, dubbele deuren verfraaien de aanblik van de woning en we zitten er warm en veilig bij door de sublieme isolatiewaarden en hoge veiligheidseisen waaraan onze deuren voldoen.

De diversiteit in de gevraagde deurmodellen varieert enorm. Het is voor ons heerlijk om creatief om te mogen omgaan met bestaande modellen openslaande houten deuren en ze om te toveren naar nieuwe modellen. Onze klant gebruikt tuindeuren ook als garagedeuren. Voordeuren en achterdeuren worden weer afgestemd op de garagedeuren of tuindeuren. Het maakt allemaal niet uit.
We variëren er lustig op los met verschillende typen beglazing. Maar ook het plankprofiel dat horizontaal, verticaal of zelfs diagonaal verwerkt kan worden. De productie in eigen beheer maakt dat we ontzettend flexibel zijn en dat in principe alles mogelijk is.

Met alle neuzen de juiste kant op, hebben wij zin in het voorjaar en gaan we met volle kracht vooruit! 

Fotobron: Van Straaten houten deuren