Menu

Draaikiepraam

Bent u op zoek naar nieuwe, kwalitatief hoogwaardige draaikiepramen voor uw woning? Bij Van Straaten zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van houten draaikiepramen. Deze ramen worden zo genoemd, omdat ze zowel verticaal naar binnen kunnen draaien als horizontaal kunnen kiepen/kantelen. Hierdoor kunt u uw woning op 2 verschillende manieren ventileren en is het eenvoudig om beide kanten van het draaikiepraam te onderhouden en schoon te maken.

Productie

Bij de productie van de draaikiepramen maakt Van Straaten gebruik van hoogwaardige materialen en professionele gereedschappen. Het hout wat wij gebruiken, betreft geselecteerd hardhout dat voldoet aan de FSC-norm. Al onze kozijnen hebben een minimale dikte van 68 millimeter. Daarnaast zijn de ramen voorzien van een rubber profiel, zodat tochten wordt tegengegaan en geluidshinder wordt geminimaliseerd. De ramen zijn tevens voorzien van kwalitatief hang- en sluitwerk. Hierdoor is ons draaikiepraam bestand tegen inbraak en voldoet het aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Tot slot kunnen wij uw draaikiepraam van alle gewenste Sikkens- en RAL-kleuren voorzien.

Zekerheid van kwaliteit

Wij werken met hoogstaande producten en de beste gereedschappen. Ook het gebruik van hout, hang en sluitwerk en ander montagemateriaal is van de hoogste kwaliteit! Wij gebruiken alleen houtsoorten waar een kwaliteitscheck op uitgevoerd is. Zo bent u zeker van de beste materialen bij de montage van het draaikiepraam en geniet u van een maximale levensduur.

Montage

Van Straaten heeft een eigen team van monteurs die uw oude draaikiepramen demonteert, voordat zij de nieuwe plaatst. Dit voert ons team binnen een halve dag uit, precies zoals wij dat met u hebben afgesproken. De nieuwe draaikiepramen worden perfect afgesteld. Tot slot nemen onze monteurs uw oude kozijnen, ramen en sloopafval gratis voor u mee, indien u dat wenst.

Waarom van Straaten?

Wanneer u kiest voor een draaikiepraam bij Van Straaten, dan kiest u voor een aantal voordelen:

  • Wij verwerken alle kosten in 1 totaalprijs
  • Sublieme kwaliteit
  • Wij leveren alleen hoogwaardig hardhout
  • Ons hout is FSC gecertificeerd
  • U krijgt 6 jaar garantie op uw draaikiepraam
  • Wij staan voor jarenlang vakmanschap
  • Wij leveren door heel Nederland

Meer informatie over onze draaikiepramen?

Heeft u interesse in onze draaikiepramen en wilt u graag meer informatie, of wilt u graag een draaikiepraam op maat laten maken door Van Straaten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons uiteraard ook bellen op 085 – 743 00 50. Onze specialisten helpen u graag verder!