Menu

Bent u toe aan een nieuwe deur en heeft u al een bepaald ontwerp in gedachten? Dan zit u goed bij RS Woodwork! Wij helpen u namelijk graag uw eigen deur ontwerpen.

Verschillende modellen

Bij RS Woodwork kunnen wij verschillende soorten houten deuren voor u maken, leveren en monteren. Wij kunnen u voorzien van een standaard model die aangepast is naar de maten van uw deur of een deur die geheel naar uw wens is ontworpen. Hebt u een deuropening die te klein is voor de moderne standaard deurmaat? Dan kunnen wij er voor zorgen dat uw deur exact op die maat gemaakt wordt. Ook wanneer u een deur ontwerp in gedachte heeft met sierelementen zoals glas en deurroosters is dit geen probleem. Wij kunnen namelijk ieder model houten deur voor u maken en leveren.

Hoogwaardige materialen

Wij maken uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige materialen zoals hardhout die voldoen aan de FSC norm en deurbeslag dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.  Daarnaast kunnen wij uw deur leveren in iedere kleur die u maar wilt. Ook kunnen wij het bijbehorende deurbeslag en hang en sluitwerk voorzien van de door u gekozen kleur. Zo bent u er dus van verzekerd dat uw deur geheel in de stijl wordt geleverd die u wilt.

Professioneel montage

RS Woodwork heeft meer dan 15 jaar ervaring met het leveren en monteren van verschillende houten deuren. Wij hebben vakkundige monteurs in dienst die uw deur professioneel en binnen een halve dag voor uw komen monteren. Zo kunt u bij ons dus niet alleen uw eigen deur ontwerpen maar bent u er ook van verzekerd dat uw deur ook perfect afgehangen wordt. Waarom kiezen voor RS Woodwork?

  • Houten voordeuren van hoogwaardig FSC hardhout
  • Exact maatwerk van hoge kwaliteit inclusief kozijn
  • Alle kosten in 1 totaalprijs, met 6 jaar garantie
  • Levering in heel Nederland
  • Ruim 15 jaar vakmanschap
  • Mogelijkheid om te betalen in termijnen

Meer weten

Wilt u meer informatie over een eigen deur ontwerpen met behulp van RS Woodwork? Neem dan contact met ons op! Maak gebruik van ons contactformulier of bel naar 085 – 743 00 55. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@rswoodwork.nl.