Menu

Garagedeur vervangen

Het is van groot belang dat uw huis en garage te allen tijde goed afsluitbaar zijn. Het kan daarom voorkomen dat u na verloop van tijd een nieuwe garagedeur nodig heeft. Is het tijd voor een nieuwe garagedeur? In dat geval bent u aan het juiste adres bij Van Straaten Houten Deuren. Wij kunnen uw garagedeur vervangen door een nieuwe, mooie en betrouwbare houten garagedeur. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren, leveren en plaatsen van houten garagedeuren.

Productie, levering en (de)montage

Wilt u uw garagedeur vervangen en kiest u voor Van Straaten, dan zorgen wij ervoor dat wij het hele proces voor u verzorgen. Wij produceren uw nieuwe garagedeur in onze eigen werkplaats. Hierbij gebruiken wij het beste FSC-hout en de beste gereedschappen die er zijn, kwaliteit staat bij ons voorop! En wat voor kleur u ook wenst, wij kunnen uw garagedeur in alle Sikkens- en RAL-kleuren schilderen. Nadat wij de garagedeur hebben geproduceerd, voorzien wij deze van inbraakwerend hang- en sluitwerk, zodat uw deur voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wanneer uw garagedeur af is, komen onze monteurs uw bestelling afleveren (op de afgesproken dag). Vervolgens demonteren zij uw oude garagedeur en nemen zij deze, en het bijbehorende sloopafval, gratis voor u mee (als u dat wilt). De nieuwe garagedeur wordt binnen een halve dag gemonteerd. U heeft dus binnen een halve dag een nieuwe, mooie houten garagedeur!

De voordelen van Van Straaten

  • Meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied
  • Hoogwaardige kwaliteit hout (onze garagedeuren gaan minimaal 30 jaar mee!)
  • Hout dat voldoet aan de FSC-norm
  • Gebruik van de beste houtbewerkingsgereedschappen
  • Veilige deuren en poorten (voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk)
  • Wij kunnen alles op maat maken, wat uw wensen ook zijn
  • Wij kunnen u volledig ontzorgen (wij produceren, leveren én monteren)

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de productie en montage van houten garagedeuren bij Van Straaten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook een e-mail sturen of ons bellen op 085 – 743 00 50. Onze specialisten helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.