Menu

Garagedeuren op maat: Niet zomaar een garagedeur

Bent op zoek naar een nieuwe garagedeur, maar vindt u nergens wat u zoekt? Wij van RS Woodworks b.v. leveren garagedeuren op maat en zorgen ervoor dat u weer met trots uw garage kunt binnenrijden en er naar kunt kijken.

Ruim aanbod garagedeuren op maat

RS Woodworks Bv biedt u een ruim aanbod aan van houten garagedeuren op maat. U kunt uit verschillende types kiezen, zodat u zeker weet dat uw nieuwe garagedeur bij u huis past. Zo hebt u bijvoorbeeld de modellen getoogd zijn, en sierlijk in het oog springen. We komen ter plaatse meten zodat de garagedeur op maat kan worden geproduceerd.

Wij bieden u ook speciale garagedeuren op maat aan, dat wil zeggen dat de deuren een bijzondere vorm krijgen zodat het niet een alledaagse garagedeur wordt. U kunt modellen krijgen met, of zonder glas naar u toebehoren. De eigentijdse modellen zijn dan weer specifieke garagedeuren die passen bij een bepaald type huis. Voor grotere garages bieden we zeker ook een oplossing aan.

Uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap

De deuren zijn gemaakt van superieur FSC hout, u hoeft u dus geen zorgen te maken over de productie van het hout of de invloed van u aankoop. RS Woodworks b.v. heeft al meer dan 15 jaar vakmanschap, de levering en de montage gebeuren dan ook heel professioneel. We leveren in heel Nederland en zowel de montage als de levering kunt u zelf bepalen. Onze garagedeuren gaan jarenlang mee en daarbij krijgt u ook nog eens een garantie van 6 jaar.

Alle kosten die vormen één totaalprijs, en u kunt eveneens betalen in termijnen. Waar wacht u nog op? Niemand houdt u tegen, bestel nu uw nieuwe houten garagedeur op maat. Vragen of bedenkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via email: info@rswoodwork.nl of telefoon(tot 21:00 bereikbaar) 085 – 743 00 55.