Menu

Garagepoorten

Garages worden veelal gebruikt voor het stallen van voertuigen, gereedschap en/of tuinspullen. Daarnaast zijn de meeste garages onderdeel van het huis. Het is daarom zeer belangrijk dat een garage goed afsluitbaar is. Ook draagt een mooie garage bij aan het uiterlijk en de uitstraling van het huis. Bent u op zoek naar een nieuwe, mooie en betrouwbare garagepoort voor uw huis? Kies dan voor Van Straaten® Houten Deuren. Wij zijn specialisten in het produceren, leveren en plaatsen van houten deuren, houten kozijnen en houten garagepoorten.

Voordelen van Van Straaten

  • Meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied
  • Hoogwaardige kwaliteit hout (garagepoorten gaan minimaal 30 jaar mee!)
  • Hout dat voldoet aan de FSC-norm
  • Gebruik van de beste gereedschappen om het hout te bewerken
  • Veilige deuren en poorten (voorzien van deurbeslag en hang- en sluitwerk)
  • Wij kunnen alles op maat maken, wat uw wens ook is
  • Wij kunnen u volledig ontzorgen (wij produceren, leveren én monteren)

Productie, levering en (de)montage

Wij kunnen het hele proces van uw nieuwe garagepoort verzorgen, van de productie tot aan de montage. Allereerst produceren wij uw nieuwe poort, door gebruik te maken van het beste FSC-hout en de beste gereedschappen. Wij kunnen de poorten leveren in alle Sikkens- en RAL-kleuren. Vervolgens voorzien wij uw poort van deurbeslag en hang- en sluitwerk, waardoor uw poort voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit betekent dat de deuren inbraakwerend zijn. Door het gebruik van materialen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen bent u verzekerd van een lange levensduur! Hiervoor gebruiken wij houtsoorten die een kwaliteitscheck hebben gehad en het beste hang- en sluitwerk voor de montage van de garagepoorten.

Na de productie spreken wij met u een dag af waarop onze monteurs uw bestelling komen afleveren. Allereerst demonteren onze monteurs uw oude poort. Onze monteurs nemen uw oude poort en het sloopafval gratis mee, als u dat wilt. Vervolgens monteren ze uw nieuwe poort binnen een halve dag. Zo bent u binnen een halve dag voorzien van een nieuwe garagepoort!

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de productie en montage van houten garagepoorten bij Van Straaten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook een e-mail sturen of ons bellen op 085 – 743 00 55. Onze specialisten helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.