Menu

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk omvat al het materiaal dat nodig is om deuren en ramen vast te zetten aan muren. Daardoor kunnen ramen en deuren geopend en veilig afgesloten worden. Al het hang- en sluitwerk voldoet aan het Politiekenmerk Veilig Wonen. Dus het SKG kenmerk (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) wordt gebruikt om aan te geven of het hang- en sluitwerk voldoet aan de hoge eisen voor inbraakpreventie. Hieruit volgt het aantal sterren dat een indicatie geeft van de inbraakwerendheid. Wij monteren al het hang- en sluitwerk standaard vooraf in onze houten deuren.

Onze standaard

RS Woodwork levert standaard edelstaal hang- en sluitwerk. In de loopdeur wordt een driepuntsluiting aangebracht. Bij de dubbele openslaande deuren is het stulpbeslag verdekt gemonteerd in de passieve deur. Waardoor u de deur met een eenvoudige handeling kunt ontgrendelen en beide deuren eenvoudig kunt openslaan. Wij leveren edelstaal deurkrukken op een ronde rozet aan de binnen- en buitenzijde van de deuren. Overigens is een knop ook mogelijk. Daaronder zit de profielcilinder met een ronde rozet welke voorzien kan worden van kerntrekbeveiliging. Bij de profielcilinder krijgt u drie sleutels meegeleverd. Onze standaard edelstaal hang-en sluitwerk heeft de SKG** classificatie.

Bekijkt u onderstaande video eens over kerntrekbeveiliging:

Verscheidene mogelijkheden

U kunt ook kiezen voor ander deurbeslag. Tegen een meerprijs kunt u kiezen uit ons assortiment deurbeslag, afwijkend van de standaard. Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf deurbeslag uit te kiezen. Dit deurbeslag door u zelf gekozen, moet indien nodig en in overleg met ons, toegestuurd te worden in verband met productionele verwerking en voorbereiding op de montage. De profielcilinder kan gelijk sluitend zijn met andere sloten in de woning. U krijgt van ons daarvoor de juiste cilindermaat, waarna u deze zelf eenvoudig kunt aanschaffen.

De verrekening van het door u zelf aangeschafte deurbeslag of de gelijk sluitende profielcilinders, wordt weggestreept tegen de werkzaamheden die onze mensen verrichten. Het is namelijk zaak dat wij productionele aanpassingen (voorboren gaten etc.) uitvoeren, tevens dient het deurbeslag vakkundig gemonteerd te worden tijdens de plaatsing van de deuren.

Wij bieden ook de mogelijkheid om tegen vastgestelde prijzen te kiezen voor accessoires zoals:

  • Deurdranger eenvoudig
  • Deurdranger met glij arm en vastzetmogelijkheid
  • Deurstopper (voet bediend)
  • Muurbeugel
  • Stormketting

Bij de plaatsing worden deze accessoires uiteraard door onze monteurs vakkundig voor u gemonteerd.

 

Kwaliteit gegarandeerd bij RS Woodwork

RS Woodwork werkt met hoogwaardige materialen en heeft enkel vakmensen in dienst. Daarom krijgt u 6 jaar garantie op onze duurzame houten deuren. Maar onze deuren gaan over het algemeen wel minimaal 30 jaar mee! In onze offerteprijs zijn alle kosten meegenomen.

Om er zeker van te zijn dat wij de juiste informatie hebben voor de productie van uw deuren, meten wij uw garage of deuren altijd zelf nog een keer op. Wij bespreken dan ook nog eens persoonlijk met u de specifieke wensen. En de uiteindelijke levering en plaatsing van de deuren verzorgen wij altijd zelf, met onze eigen deskundige en ervaren monteurs. Dit doen wij in heel Nederland.

Montage in heel Nederland

RS Woodwork levert en monteert mooie houten garagedeuren, voordeuren en tuindeuren in heel Nederland. Wij maken gebruik van het beste hout (dat voldoet aan de FSC-norm) en de beste gereedschappen. Tevens voorzien wij onze deuren van deurbeslag en hang- en sluitwerk en verven wij ze in de kleur die u graag wilt. Na de productie van de deuren is het tijd voor demontage en montage. Wij hebben eigen monteurs in dienst die precies weten wat er op dit gebied allemaal bij komt kijken.

Samen met u spreken wij een dag af waarop onze monteurs uw garagedeur, voordeur of tuindeur komen afleveren. Onze monteurs zullen allereerst zorgen voor de demontage, waarna zij de materialen monteren. Dit alles doen zij binnen een halve dag, precies zoals met u besproken is. Onze monteurs stellen uw deuren perfect af en nemen uw oude deuren en het bijbehorende sloopafval gratis voor u mee, indien u dat wenst. Wij laten alles netjes en schoon voor u achter. Op deze manier bent u binnen een halve dag voorzien van nieuwe deuren, zonder dat het u zelf moeite heeft gekost. U kunt gaan genieten van uw mooie nieuwe deuren en de vele voordelen die ze u bieden.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een houten deur op maat? Dan bent u bij RS Woodwork op het juiste adres. Neem direct contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via 085 – 743 00 55 of u kunt mailen naar info@rswoodwork.nl. Wij helpen u graag!