Menu

Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk omvat al het materiaal dat nodig is om deuren en ramen vast te zetten aan muren. Het zorgt er natuurlijk voor dat ramen en deuren geopend en veilig afgesloten kunnen worden. Alle hang- en sluitwerk voldoet aan het Politiekenmerk Veilig Wonen. Het SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) wordt gebruikt om aan te geven of het hang- en sluitwerk voldoet aan de hoge eisen voor inbraakpreventie. Bij SKG kenmerk geeft het aantal sterren een indicatie van de inbraakwerendheid. Wij monteren al het hang- en sluitwerk standaard reeds vooraf in onze houten deuren.

Onze standaard

Van Straaten houten deuren levert standaard met edelstaal hang en sluitwerk.

In de loopdeur wordt een 3 puntsluiting aangebracht. Bij de dubbele openslaande deuren is het stulpbeslag verdekt gemonteerd in de passieve deur, welke met een eenvoudige handeling te ontgrendelen is en beide deuren eenvoudig openslaan. Wij leveren edelstaal deurkrukken op een ronde rozet aan de binnen- en buitenzijde van de deuren. Overigens is een knop ook mogelijk. Daaronder zit de profielcilinder met een ronde rozet welke voorzien kan worden van kerntrekbeveiliging. Bij de profielcilinder krijgt u 3 sleutels meegeleverd. Onze standaard edelstaal hang en sluitwerk hebben de SKG** classificatie.

Bekijkt u onderstaande video eens over kerntrekbeveiliging:

Andere opties

U kunt ook kiezen voor ander deurbeslag. Tegen een meerprijs kunt u kiezen uit ons assortiment deurbeslag afwijkend van de standaard. (Type Stockholm en Dallas lange schilden of de vierkante versie i.p.v. de standaard ronde versie) Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf deurbeslag uit te kiezen. Dit deurbeslag door u zelf gekozen, moet indien nodig en in overleg met ons, toegestuurd te worden in verband met productionele verwerking en voorbereiding op de montage. De profielcilinder kan gelijk sluitend zijn met andere sloten in de woning. U krijgt van ons daarvoor de juiste cilindermaat, waarna u deze zelf eenvoudig kunt aanschaffen.

De verrekening van het door u zelf aangeschafte deurbeslag of de gelijk sluitende profielcilinders, wordt weggestreept tegen de werkzaamheden die onze mensen verrichten. Het is namelijk zaak dat wij productionele aanpassingen (voorboren gaten etc.) uitvoeren, tevens dient het deurbeslag vakkundig gemonteerd te worden tijdens de plaatsing van de deuren.

Wij bieden ook de mogelijkheid om tegen vastgestelde prijzen te kiezen voor accessoires zoals:

  • Deurdranger eenvoudig
  • Deurdranger met glij arm en vastzetmogelijkheid
  • Deurstopper (voet bediend)
  • Muurbeugel
  • Stormketting

(Bij de plaatsing worden deze accessoires uiteraard door onze monteurs vakkundig voor u gemonteerd)