Menu

Hardhouten garagedeuren

Garages zijn onderdeel van het huis en daarom is het van groot belang dat de garage goed afsluitbaar is. Daarnaast draagt een mooie garage bij aan de uitstraling van uw huis. Beschikt u over een garage, maar zijn de deuren van uw garage aan vervanging toe? Kies dan voor de hardhouten garagedeuren van Van Straaten Houten Deuren. Wij produceren, leveren en plaatsen hardhouten garagedeuren door heel Nederland. Onze deuren zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig.

Hoogwaardige kwaliteit

Van Straaten Houten Deuren heeft jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van houten garagedeuren, voordeuren, tuindeuren en kozijnen. Wij zijn dan ook de juiste partij wanneer u op zoek bent naar hardhouten garagedeuren.

Bij Van Straaten kiest u niet alleen voor ervaring en kennis, maar vooral ook voor kwaliteit. Wij gebruiken alleen het beste hout, van hoogwaardige kwaliteit, en werken met de beste gereedschappen om het hout te bewerken. Wij kunnen alles op maat maken, dus wat uw wens ook is, alles is mogelijk! Wanneer u kiest voor hardhouten garagedeuren, gemaakt door Van Straaten, dan heeft u de garantie dat deze minimaal 30 jaar meegaan.

Productie

Bij de productie van garagedeuren gebruiken wij het beste hout (dat voldoet aan de FSC-norm) en de beste gereedschappen. Wij voorzien de garagedeuren van deurbeslag en hang- en sluitwerk, zodat ze voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit keurmerk houdt in dat de garagedeuren inbraakwerend zijn. Wij beschikken over alle Sikkens- en RAL-kleuren, dus wij kunnen de garagedeuren in alle denkbare kleuren leveren.

Levering en (de)montage

Samen met u spreken wij een dag af waarop onze monteurs de hardhouten garagedeuren bij u af komen leveren. Eerst demonteren onze monteurs uw oude garagedeuren en vervolgens monteren zij de nieuwe, binnen een halve dag. Uw oude garagedeuren en het bijbehorende sloopafval nemen wij gratis voor u mee, indien u dat wenst. Zo heeft u binnen een halve dag nieuwe garagedeuren.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de productie en montage van hardhouten garagedeuren bij Van Straaten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook een e-mail sturen of ons bellen op 085 – 743 00 55. Onze specialisten helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.