Menu

Houten deur op maat

Bent u op zoek naar een houten deur op maat? Dan is Van Straaten Houten Deuren de perfecte partij voor het leveren en monteren van een houten deur op maat. Heeft u bepaalde wensen aan de houten deur? Wij maken ze waar! Wij produceren uw houten deur op maat en komen deze bij u op locatie vakkundig monteren. Voor een deur op maat bieden wij verschillende soorten en stijlen die perfect bij uw smaak en woning passen. Tevens kunnen wij uw deuren van alle gewenste Sikkens- of RAL-kleuren voorzien.

Deuren op maat voor diverse toepassingen

Van Straaten Houten Deuren biedt voor diverse plaatsingsmogelijkheden een deur op maat, zo bieden wij onder andere een:

Een houten deur op maat uit eigen productie

Van Straaten Houten Deuren heeft een eigen productieafdeling om kwaliteitsdeuren te kunnen leveren en garanderen, waardoor u verzekerd bent van een deur op maat naar uw persoonlijke wensen en stijl van uw huis.
Als u op zoek bent naar een houten deur op maat, denk dan aan Van Straaten. Wij produceren en leveren deuren uitsluitend van geselecteerd hardhout met het FSC keurmerk. Dit geeft aan dat het hardhout afkomstig is uit een goed beheerd bos waarin ook rekening is gehouden met milieu, economie en sociale omstandigheden. Daarnaast worden de deuren op maat voorzien van kwalitatief hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Montage van een nieuwe deur op maat

Naast de productie verzorgt Van Straaten Houten Deuren ook het afhangen en monteren van uw nieuwe houten deur. Onze vakmensen weten als geen ander uw nieuwe houten deur perfect af te hangen en gaan pas weg als u tevreden bent. Naast het monteren van uw nieuwe houten deur zal de oude deur, indien gewenst, kosteloos voor u afgevoerd worden. Dat is de montageservice van Van Straaten Houten Deuren!

Meer informatie over een deur op maat?

Voor een houten deur op maat of elk ander type deur op maat, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie en adviseren u in uw wensen en keuzes om tot een perfecte houten deur op maat te komen. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan.
U kunt ons ook een e-mail sturen of ons bellen op 085 – 743 00 50. Onze medewerkers staan u graag te woord!