Menu

Houten deuren in Borne

Bent u op zoek naar houten deuren in Borne? Bij RS Woodwork leveren we niet alleen voordeuren maar ook garagedeuren en houten tuindeuren!

Kwaliteit

Wanneer u een nieuwe houten deur koopt wilt u natuurlijk de allerbeste kwaliteit. RS Woodwork maakt daarom alleen gebruik van het beste hout dat voldoet aan FSC-norm. Daarnaast gebruikt het bedrijf alleen deurbeslag die voorzien is van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw nieuwe deur van goede kwaliteit is en tevens lang mee zal gaan. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen krijgt u bij RS Woodwork standaard 6 jaar garantie op alle geleverde houten deuren.

Uw unieke houten deuren in Borne

Bij RS Woodwork begrijpen we dat u een eigen stijl heeft en daarom ook wilt kunnen kiezen uit verschillende soorten ontwerpen. Hebt u een ontwerp van een deur gezien maar is deze niet leverbaar in de maat die u zoekt? Dat is voor RS Woodwork geen probleem! Wij kunnen elke deur op maat leveren. Daarnaast kunt u er bij ons voor kiezen om uw deur in elke RAL of Sikkens kleur te laten schilderen die er is. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw nieuwe deur in een kleur te laten schilderen die nog beter bij de stijl van uw huis past! Hebt u al rondgekeken en een ontwerp gezien waarvan de ramen net niet op de juiste plaats in de deur zaten? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten ontwerpen of zelfs een eigen ontwerp indienen. Op basis van dit ontwerp kunnen wij uw deur voorzien van verschillende soorten ramen. Zo bent u er van verzekerd dat uw deur compleet aan uw eisen voldoet!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de houten deuren van RS Woodwork? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak regelen? Bel dan naar 085 743 00 55 of stuur een mail naar info@rswoodwork.nl.