Menu

Houten deuren

Het is niet alleen heel erg mooi om houten deuren te hebben, maar aan het hebben hiervan zitten ook nog eens flink wat voordelen. Twijfelt u nog? Lees dan gerust verder.

Duurzaam

Tegenwoordig wordt er heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid en dat is bij deuren of kozijnen niet anders. Let er bij de aanschaf van houten deuren dan ook zeker op dat deze het FSC-keurmerk hebben. Deze organisatie staat voor beschermd bosbeheer en heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels al een oppervlakte van ruim 50 keer Nederland beschermd is tegen ontbossing. Wanneer u kiest voor materiaal met dit keurmerk weet u zeker dat u de milieuvriendelijkste keuze maakt.

Naast het feit dat het erg milieuvriendelijk is, gaat het vaak ook levenslang mee. Dat is ook de reden dat u hier vaak langer garantie op krijgt dan op vergelijkbare producten van bijvoorbeeld kunststof.

Houten deuren kopen

Het aanschaffen van houten deuren doet u natuurlijk niet zonder reden. Vaak wilt u uw huis er mooier uit laten zien of is de huidige deur aan vervanging toe. Het fijne aan dit materiaal is dat vrijwel alles mogelijk is doordat alles speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Dat is ook ideaal wanneer u op zoek bent naar een deur van een afwijkend formaat.

Ook wat betreft kleur is alles mogelijk. Hiervoor kan het handig zijn om te oriënteren wat goed bij uw interieur past. Dit kan bijvoorbeeld met kleurenstalen uit de bouwmarkt, maar ook op internet is genoeg over kleuren(combinaties) te vinden.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of nieuwsgierig geworden naar de rest van de eindeloze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom houten deuren van RS Woodwork

  • Houten garagedeuren van hoogwaardig FSC hardhout
  • Alle kosten in 1 totaalprijs, met 6 jaar garantie
  • Levering in heel Nederland
  • Ruim 15 jaar vakmanschap
  • Mogelijkheid om te betalen in termijnen