Menu

Houten deuren op maat

Bent u op zoek naar houten deuren op maat, voor uw woning of garage? Dan is Van Straaten Houten Deuren de betrouwbare en kwalitatieve partij die u zoekt. Wij produceren houten deuren op maat en leveren en monteren deze deuren bij u op locatie. U kunt bij ons terecht voor houten voordeuren, houten garagedeuren, houten tuindeuren en houten kozijnen. Deze deuren bieden wij aan in verschillende en unieke stijlen, zodat u altijd een deur vindt die perfect bij uw woning of garage past.

Van Straaten Houten Deuren is met haar jarenlange ervaring en specialistische kennis een betrouwbare producent van houten deuren en een begrip in de regio geworden. Door voor onze deuren te kiezen, kiest u niet alleen voor betrouwbaarheid, maar ook voor hoogstaande kwaliteit. Zo gebruiken wij de beste gereedschappen en het beste FSC-hout. Onze deuren gaan minimaal 30 jaar mee, hebben een sublieme warmte-isolatie, zijn praktisch in gebruik en dragen bij aan de uitstraling van uw huis of garage. Onze eigen monteurs leveren de houten deuren op maat af op locatie en monteren deze ook voor u, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Productie

Wanneer u zoekt naar houten deuren op maat, bent u bij ons aan het juiste adres. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen alles op maat maken. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en professionele gereedschappen. Het hout dat wij gebruiken is geselecteerd hardhout dat voldoet aan de FSC-norm. Wij voorzien uw houten deuren van kwalitatief deurbeslag en hang- en sluitwerk. Dit maakt onze deuren inbraakwerend, waardoor ze voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Tevens kunnen wij uw deuren van alle gewenste Sikkens- of RAL-kleuren voorzien.

Montage

Van Straaten Houten Deuren heeft een eigen team van monteurs die uw oude deuren demonteert, voordat zij uw nieuwe deuren plaatst. De nieuwe houten deuren op maat worden perfect afgesteld. Tot slot nemen onze monteurs uw oude deuren en het sloopafval gratis voor u mee, indien u dat wenst. Dit alles voeren zij binnen een halve dag uit, precies zoals wij dat met u hebben afgesproken.

Meer informatie

Wilt u graag nieuwe, op maat gemaakte houten deuren en wilt u meer informatie over deze deuren of de productie en de montage van deze deuren? Neem dan gerust contact op met Van Straaten Houten Deuren. U kunt ons ook een e-mail sturen of ons bellen op 085 – 743 00 50. Onze medewerkers helpen u dan graag verder! U kunt uiteraard ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.