Menu

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw houten garagedeur te leveren en te plaatsen? Dan zit u goed bij Van Straaten Houten Deuren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verschillende soorten houten garagedeuren. Wij hebben jarenlange aantoonbare ervaring in de branche en staan bekend om onze houten garagedeuren. Wanneer u kiest voor een houten garagedeur van Van Straaten Houten Deuren, kiest u voor kwaliteit!

Houten garagedeur, Kwaliteit staat voorop

Bent u op zoek naar een garagedeur maar wilt u eens iets anders dan de standaard deuren? Kies dan voor een houten garagedeur van Van Straaten Houten Deuren! Wanneer u kiest voor een houten garagedeur kiest u niet alleen voor een unieke stijl, maar u kiest ook kwaliteit. Wij leveren enkel en alleen de hoogste kwaliteit houten garagedeuren. Daarnaast werken wij enkel en alleen met de meest hoogwaardige kwaliteit gereedschappen zodat u zo lang mogelijk kunt profiteren van uw houten garagedeur. Heeft u een afwijkende afmeting of een lastige plek voor een garagedeur? Laat het ons dan weten. Wij kunnen garagedeuren op maat maken. Wij werken op basis van uw wensen. U wilt toch ook binnenkort genieten van uw nieuwe garagedeur?

Van Straaten Houten Deuren, al jaren een begrip in de regio

Onze specialiteit zijn houten deuren. Of dit nu gaat om garagedeuren, voordeuren of binnendeuren, wij verzorgen het allemaal. Met trots kunnen wij zeggen dat wij inmiddels een begrip in de regio zijn. Wij hebben vele vaste klanten en werken nauw samen met projectontwikkelaars voor verschillende projecten. Wij hebben zowel ervaring in de particuliere als de zakelijke sector en daarom zijn wij de geschikte partner voor u.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw houten garagedeur te bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!