Menu

Houten kozijnen op maat

Bent u op zoek naar houten kozijnen op maat gemaakt? Wij verzorgen alle soorten houten kozijnen. Of u nu op zoek bent naar deurkozijnen of raamkozijnen, bij ons zit u goed. Naast de standaard kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Wij leveren zelfs kozijnen voor erkers, vaste ramen, kiepramen of serres. Wanneer u een kozijn bij ons afneemt kunt u kwaliteit verwachten. Dit houdt onder andere in dat uw kozijnen gegrond en afgelakt worden. Daarnaast werken wij enkel en alleen met de hoogste kwaliteit materialen tegen een zeer scherp tarief. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw kozijnen en betaalt u nooit te veel.

Houten kozijnen in alle kleuren, maten en de hoogste kwaliteit!

Wij zijn gespecialiseerd in hout maatwerk. Dit houdt in dat wij niet alleen houten kozijnen voor u kunnen verzorgen, maar ook voor-, tuin– en garagedeuren! Zo kunnen wij uw hele huis voorzien van houten details in dezelfde stijl.

Zoals eerder al genoemd, leveren wij maatwerk. Dit houd in dat geen enkele klus voor ons te gek is. Of u dus een standaard houten kozijn nodig heeft of juist een zeer specialistische klus zoals een kozijn voor een erker of een kiepraam, wij verzorgen het voor u.

Wij werken alleen met FSC gekeurde houtsoorten en hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekenmerk Veilig Wonen. Het SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) wordt gebruikt om aan te geven of het hang- en sluitwerk voldoet aan de hoge eisen voor inbraakpreventie. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit!

Onze werkwijze

Wanneer wij voor u aan de slag mogen, kunt u kwaliteit verwachten. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd timmerman en hebben jarenlange aantoonbare ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke sector. In eerste instantie houden wij een telefonische intake om uw wensen te bespreken. Na deze intake kunt u uw maten doorgeven of komen wij bij u langs om het een en ander op te meten. Hierop volgt een scherpe offerte waarna wij in principe direct voor u aan de slag kunnen. Voor u het weet geniet u van prachtige nieuwe houten kozijnen!

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!