Menu

Houten poorten

Bent u op zoek naar een houten poort en een betrouwbare partij die deze poort kan leveren? Dan zit u goed bij Van Straaten Houten Deuren. Wij zijn met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis de juiste partij als het om het leveren en plaatsen van houten deuren gaat. U kunt hierbij denken aan garagedeuren, voordeuren, tuindeuren, kozijnen en houten poorten. Als u voor Van Straaten kiest , dan kiest u niet alleen voor betrouwbaarheid, kennis en ervaring, maar vooral ook voor kwaliteit. Onze houten poorten gaan minimaal 30 jaar mee!

Een poort is niet alleen een manier om een ruimte af te sluiten, maar ook een echte eyecatcher. Er is dan ook niets mooier dan een houten poort van hoge kwaliteit. Bij Van Straaten produceren en monteren wij houten poorten in verschillende unieke stijlen. De poorten zijn van een hoge kwaliteit hout en door dit te combineren met het gebruik van de beste gereedschappen, zorgen wij ervoor dat de houten poorten zo lang mogelijk meegaan. Wij kunnen alles op maat maken, dus als u afwijkende afmetingen of een lastige locatie heeft voor uw houten poort, laat dat dan gerust weten. Wij kunnen hier dan rekening mee houden.

Productie en montage

Van Straaten produceert houten poorten met het gebruik van hoogwaardige materialen, vakmanschap en professionele gereedschappen. Bovendien gebruiken wij geselecteerd hardhout dat voldoet aan de FSC norm. Onze poorten zijn voorzien van hoogwaardig deurbeslag en hang- en sluitwerk. De houten poorten zijn inbraakwerend conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Wij kunnen de poorten in elke gewenste Sikkens-kleur of RAL-kleur leveren.

Onze eigen monteurs demonteren uw oude poort en monteren uw nieuwe poort binnen een halve dag, precies zoals met u besproken is. De monteurs stellen de deuren perfect af en nemen uw oude deur en sloopafval, indien gewenst, gratis voor u mee.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de productie en montage van houten poorten bij Van Straaten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op 085 – 743 00 55. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.