Menu

Houten voordeur

Bent u op zoek naar een houten voordeur voor uw woning? En zoekt u een betrouwbare partij die deze deur kan produceren en monteren? Dan zit u goed bij Van Straaten Houten Deuren, specialist in het leveren en plaatsen van houten deuren. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn wij de juiste partij voor deze klus. Wij leveren en plaatsen al jarenlang voordeuren, garagedeuren, tuindeuren, kozijnen en houten poorten. Door voor Van Straaten te kiezen, kiest u niet alleen voor een betrouwbare partij met kennis en ervaring, maar vooral voor een partij die hoogstaande kwaliteit biedt. Onze houten voordeuren gaan minimaal 30 jaar mee! Wij maken gebruik van hout met het FSC keurmerk en hoogwaardig kwalitatief hang- en sluitwerk, zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit van uw nieuwe houten voordeur.

Een voordeur is het sluitstuk van uw huis, maar daarnaast is het nog veel meer dan dat. Een voordeur is onderdeel van uw huis en van de entree van uw woning. Het is daarom een echte toevoeging om een mooie voordeur te hebben. Een houten voordeur van hoge kwaliteit, zoals Van Straaten die levert, is een verrijking van uw huis en maakt het aanzicht van uw woning veel mooier. Wij bieden verschillende houten voordeuren aan in unieke stijlen, zodat u altijd een deur vindt die bij uw woning past. Onze deuren zijn van hoge kwaliteit en doordat wij de beste gereedschappen gebruiken, zorgen wij ervoor dat de levensduur van uw deur zo lang mogelijk wordt. Wij zijn in staat om alles op maat te maken, dus als u specifieke wensen heeft, kunt u dat gerust laten weten. Wij houden hier dan rekening mee bij de productie.

Productie en montage

Bij het produceren van uw houten voordeur maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en professionele gereedschappen. Onze medewerkers zijn echte vakmensen en hebben de nodige kennis en ervaring. Tevens gebruiken wij geselecteerd hardhout dat voldoet aan de FSC norm. Wij voorzien uw houten deur van hoge kwaliteit deurbeslag en hang- en sluitwerk. Hierdoor zijn onze voordeuren inbraakwerend en voldoen ze aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Uiteraard kunnen wij uw voordeur in elke gewenste Sikkens-kleur of RAL-kleur leveren.

Van Straaten heeft een eigen team van monteurs die uw oude voordeur demonteren om vervolgens uw nieuwe voordeur te plaatsen. Dit doen zij binnen een halve dag, zoals wij dat met u hebben afgesproken. De voordeur wordt perfect afgesteld en als u wilt nemen wij uw oude deur en sloopafval gratis voor u mee.

Meer informatie

Wilt u een nieuwe houten voordeur en wilt u graag meer informatie over de productie en montage? Neem dan gerust contact op met Van Straaten. U kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op 085 – 743 00 50. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt uiteraard ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.