Menu

Houten voordeuren

Een voordeur is erg sfeerbepalend voor uw huis. Het is letterlijk de binnenkomer. De houten voordeuren van Van Straaten staan voor uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid. Er zijn tal van mogelijkheden zodat u precies die voordeur kunt kiezen die geheel past bij uw eigen stijl en wensen.

Van Straaten houten deuren van hoge kwaliteit

Als u uw voordeur aanschaft bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit duurzaam hardhout. Ons hout voldoet aan alle FSC-normen. Als u eenmaal gekozen heeft welke deur perfect aansluit bij uw smaak en wensen gaan we over tot de productie. Elke deur wordt namelijk afzonderlijk geproduceerd, wij leveren dus maatwerk. Het hardhout waarvan onze deuren gemaakt zijn, zijn te verkrijgen in tot 40 tot 125 mm. Ter controle komen we uw voordeur altijd nog even opmeten, zodat we zeker zijn van de juiste afmetingen. Wij geven standaard 6 jaar garantie op alle onze houten voordeuren. Tevens voldoet ons hang- en sluitwerk aan het politiekeurmerk veilig wonen. De montage van de voordeur nemen we uiteraard ook voor onze rekening. Onze ervaren monteurs demonteren uw oude voordeur en plaatsen uw nieuwe deur ook meteen.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie betreffende de mogelijkheden in houten voordeuren? Of wilt u ons aanbod eens bekijken en heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn u graag van dienst! U kunt ook geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen. Wij horen graag van u.