Menu

Kies voor de kwaliteit van RS Woodwork

Wanneer u kiest voor RS Woodwork, dan kiest u automatisch voor kwaliteit. RS Woodwork staat garant voor de levering en montage van kwalitatief hoogwaardige houten voordeuren, tuindeuren, garagedeuren/sectionaaldeuren en kozijnen. Ons vakmanschap en maatwerk levert reeds 15 jaar tevreden klanten in heel Nederland.

Eigenschappen van onze producten

De kwaliteit die RS Woodwork levert, is uniek binnen de Benelux. Onze deuren, garagedeuren en kozijnen worden gekenmerkt door:

  • De beste kwaliteit duurzaam hardhout, dat voldoet aan de FSC-normen
  • Hout dat leverbaar is met een dikte van 68 – 125 mm
  • Hang- en sluitwerk, dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • De mogelijkheid om alles op maat te produceren, exact naar uw eigen wensen
  • De mogelijkheid om te kiezen uit alle beschikbare RAL- en Sikkens-kleuren

 

En doordat RS Woodwork haar eigen productieafdeling heeft en zelf haar producten levert en monteert, bent u gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Daarom heeft u bij ons ook 6 jaar garantie op uw producten! Onze producten hebben een geschatte levensduur van minimaal 30 jaar.

Sectionaaldeuren

Naast houten deuren, garagedeuren en kozijnen biedt RS Woodwork ook sectionaaldeuren aan. Dit zijn garagedeuren die u maximale flexibiliteit geven bij het ontwerpen van uw woning. Door de individuele bouwmaten en een ruime keuze uit designs, oppervlakten, kleuren, glaselementen en toepassingen, zijn er talloze garagedeuren te bedenken.

De sectionaaldeuren die wij aanbieden zijn zeer betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig, beschikken over robuuste technieken en voldoen aan de ISO-normen voor kwaliteit en energiebeheer.

Waarom RS Woodwork?

Waarom zou u kiezen voor een deur, garagedeur of kozijn van RS Woodwork, terwijl u ook voor een relatief goedkoper product van de bouwmarkt kunt kiezen? Het antwoord hierop is simpel: kwaliteit. De producten van RS Woodwork zijn gemaakt van veel hogere kwaliteit materialen dan de producten die u bij de bouwmarkt vindt. Het resultaat hiervan is dat onze producten langer mooi blijven en vooral ook langer meegaan. Van onze producten heeft u dus veel langer plezier!

Onderstaande foto’s geven een goed beeld van het verschil in kwaliteit tussen onze producten en die van de bouwmarkt.

 

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige deuren, garagedeuren, kozijnen of sectionaaldeuren?

Dan zit u goed bij RS Woodwork. Heeft u interesse in de kwaliteitsproducten van RS Woodwork? Neem dan contact met ons op! U kunt direct bellen naar 085-743 00 55 of u kunt mailen naar info@rswoodwork.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!