Menu

Kies voor de kwaliteit van RS Woodwork

Wanneer u kiest voor RS Woodwork, dan kiest u automatisch voor kwaliteit. RS Woodwork staat garant voor de levering en montage van kwalitatief hoogwaardige houten voordeuren, tuindeuren, garagedeuren en kozijnen. Ons vakmanschap en maatwerk levert namelijk al reeds 15 jaar tevreden klanten op in heel Nederland.

Eigenschappen van onze producten

De kwaliteit die RS Woodwork levert is uniek binnen de Benelux. Onze deuren, garagedeuren en kozijnen worden namelijk gekenmerkt door:

  • De beste kwaliteit duurzaam hardhout, dat voldoet aan de FSC-normen
  • Hout dat leverbaar is met een dikte van 68 – 125 mm
  • Hang- en sluitwerk, dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • De mogelijkheid om alles op maat te produceren, exact naar uw eigen wensen
  • De mogelijkheid om te kiezen uit alle beschikbare RAL- en Sikkens-kleuren

 

En doordat RS Woodwork haar eigen productieafdeling heeft en zelf haar producten levert en monteert, bent u gegarandeerd van kwaliteit. Daarom heeft u bij ons ook 6 jaar garantie op uw producten! Onze producten hebben ten slotte een geschatte levensduur van minimaal 30 jaar.

Sectionaaldeuren

Naast houten deuren, garagedeuren en kozijnen biedt RS Woodwork ook sectionaaldeuren aan. Dit zijn garagedeuren die u maximale flexibiliteit geven bij het ontwerpen van uw woning. Tevens zijn er door de individuele bouwmaten en een ruime keuze uit designs, oppervlakten, kleuren, glaselementen en toepassingen, talloze garagedeuren te bedenken.

Waarom RS Woodwork?

Waarom u zou moeten kiezen voor een deur van RS Woodwork terwijl u ook voor een relatief goedkoper product van de bouwmarkt kunt kiezen? Het antwoord hierop is simpel: kwaliteit. De producten van RS Woodwork zijn gemaakt van veel hogere kwaliteit materialen dan de producten die u bij de bouwmarkt vindt. In vergelijking met producten uit de bouwmarkt is het resultaat dat onze producten langer mooi blijven en vooral ook langer meegaan. Van onze producten heeft u dus veel langer plezier!

Onderstaande foto’s geven een goed beeld van het verschil in kwaliteit tussen onze producten en die van de bouwmarkt.

 

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige deuren, garagedeuren of kozijnen?

Dan zit u goed bij RS Woodwork. Heeft u interesse in de kwaliteitsproducten van RS Woodwork? Neem dan contact met ons op! U kunt direct bellen naar 085-743 00 55 of u kunt mailen naar info@rswoodwork.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!