Menu

Kwaliteitsdeuren

Bij het kopen van een nieuwe deur wilt u natuurlijk een deur die zo lang mogelijk meegaat. Met de kwaliteitsdeuren van RS Woodwork bent u verzekerd van de beste prijs en kwaliteit.

Hoogwaardige materialen

RS Woodwork levert houten voordeuren, garagedeuren en tuindeuren die gemaakt zijn van de beste materialen. Bij RS Woodwork krijgt u standaard 6 jaar garantie op iedere geleverde deur. Wij leveren de houten deuren inclusief kozijn en deurbeslag. Door het gebruik van hoogwaardig geselecteerd hardhout (Dark Red Meranti) dat voldoet aan de FSC norm garanderen wij de hoogst mogelijke duurzame kwaliteit. Tevens maken wij enkel gebruik van hang en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Zo zorgen wij dat onze kwaliteitsdeuren inbraak werend zijn.

Vakkundige service

Wanneer u een prijs aanvraagt geeft u de maten door die u zelf opgemeten heeft. Om er voor te zorgen dat wij deuren leveren die perfect passen komen wij uw deur ook zelf nog een keer meten. Nadat de deur geproduceerd is komen wij uw deur ook monteren. Dit wordt gedaan door onze eigen vakkundige monteurs. Voor de levering van uw nieuwe kwaliteitsdeur bepalen wij samen met u wanneer het u het beste uitkomt. RS Woodwork zorgt er tevens niet alleen voor dat uw nieuwe deur binnen een halve dag volledig geplaatst en afgehangen wordt, maar verwijderd daarnaast ook uw oude deur. Hebt u niets meer aan uw oude deur? Dan kunnen wij uw oude deur en ander sloopmateriaal desgewenst geheel gratis afvoeren. Zo zorgen wij er voor dat wij uw huis en tuin volledig schoon achterlaten en dat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe kwaliteitsdeur!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over de kwaliteitsdeuren van RS Woodwork? Neem dan contact met ons op. Regelt u liever direct een afspraak? Mail naar info@rswoodwork.nl of bel 085 743 00 55. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomdeur!