Menu

Montage in heel Nederland

RS Woodwork levert en monteert mooie houten garagedeuren, voordeuren en tuindeuren in heel Nederland. Wij maken gebruik van het beste hout (dat voldoet aan de FSC-norm) en de beste gereedschappen. Tevens voorzien wij onze houten deuren van deurbeslag en hang- en sluitwerk en verven wij ze in de kleur die u graag wilt. Na de productie van de deuren is het tijd voor demontage en montage. Wij hebben eigen monteurs in dienst die precies weten wat er op dit gebied allemaal bij komt kijken.

Samen met u spreken wij een dag af waarop onze monteurs uw houten garagedeur, voordeur of tuindeur komen afleveren. Onze monteurs zullen allereerst zorgen voor de demontage, waarna zij de materialen monteren. Dit alles doen zij binnen een halve dag, precies zoals met u besproken is. Onze monteurs stellen uw deuren perfect af en nemen uw oude deuren en het bijbehorende sloopafval gratis voor u mee indien u dat wenst. Wij laten alles netjes en schoon voor u achter. Op deze manier bent u binnen een halve dag voorzien van nieuwe houten deuren, zonder dat het u zelf moeite heeft gekost. U kunt gaan genieten van uw mooie nieuwe houten deuren en de vele voordelen die ze u bieden.

Kwaliteit gegarandeerd bij RS Woodwork

RS Woodwork werkt met hoogwaardige materialen en heeft enkel vakmensen in dienst. Mede hierom krijgt u 6 jaar garantie op onze duurzame houten deuren. Maar onze houten deuren gaan over het algemeen wel minimaal 30 jaar mee! In onze offerteprijs zijn alle kosten meegenomen.

Om er zeker van te zijn dat wij de juiste informatie hebben voor de productie van uw deuren, meten wij uw garage of deuren altijd zelf nog een keer op. Wij bespreken dan ook nog eens persoonlijk met u uw specifieke wensen. En de uiteindelijke levering en plaatsing van de deuren verzorgen wij altijd zelf, met onze eigen deskundige en ervaren monteurs. Dit doen wij in heel Nederland.

De stappen van het monteren van houten deuren