Menu

Offerte houten deuren/kozijnen aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw houten deuren en kozijnen.

Geen verborgen kosten, 6 jaar garantie

In onze totaalprijs zijn alle kosten meegenomen. Wij meten uw garage altijd nog een keer zelf op, bespreken dan nog eens persoonlijk uw specifieke wensen, leveren en plaatsen de deuren altijd zelf met eigen deskundige en ervaren monteurs in heel Nederland. Desgewenst demonteren wij uw bestaande garagedeur ook zelf. Onze monteurs stellen de deuren perfect af, nemen uw eventuele oude deur en sloopafval gratis voor u mee. Wij laten alles netjes en schoon weer voor achter.

Wij geven u 6 jaar garantie op onze duurzame houten deuren, gemaakt door vakmensen met hoogwaardige materialen.

Beste kwaliteit houten deuren

De houten garagedeuren van RS Woodwork zijn hoogwaardige deuren van de beste kwaliteit. Exclusief voor u gemaakt van de beste soorten duurzaam hardhout en altijd minimaal 68 mm dik. Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC keurmerk en gebruiken hoogwaardig hang- en sluitwerk voor een optimale levensduur.

Alle houten delen worden voor het schilderwerk geïmpregneerd en vervolgens 2 keer gegrond en 2 keer volledig afgelakt. Alle modellen kunnen geleverd worden met een sterke meer puntsluiting inclusief profielcilinder en 3 sleutels SKG** De borging van de passieve deur gebeurt middels stulpbeslag dat verdekt gemonteerd is.

De deuren worden gemonteerd met verzwaarde 3D scharnieren die elk een gewicht van 160 kg kunnen dragen. Door de 3D scharnieren kunnen wij uw deuren perfect afstellen en zijn ze samen met het andere beslag nog beter beschermd tegen inbraak. De houten deuren zijn volledig afgestemd op het bijbehorende kozijn. Wij kunnen elk model plaatsen met een mooie natuurstenen onderdorpel.

Voorbeelden/referenties

Wilt u voorbeelden van ons werk zien? Bekijk de referenties of volg ons op Facebook en Twitter.

Contactinformatie

Aanhef

Naam *

Adres

Postcode

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres*

Bestelinformatie

Soort deur *

Voorkeur model *

Gewenste RAL-kleur deur

Gewenste RAL-kleur kozijn

Buitenmaten kozijn

Breedte in centimeters *

Hoogte in centimeters *

Overige informatie

Hoe heeft u ons gevonden?

Vraag/opmerkingen