Menu

Openslaande garagedeuren

Een garage is een overdekte en afsluitbare ruimte die wordt gebruikt om onder andere voertuigen in te stallen. Ook worden veel garages gebruikt om bijvoorbeeld gereedschap en tuinspullen te stallen. Bovendien zijn veel garages onderdeel van het huis en daarom is het belangrijk dat zo’n garage goed afsluitbaar is en er mooi uit ziet. U kunt hiervoor zorgen door mooie en betrouwbare garagedeuren te laten plaatsen. Bent u op zoek naar nieuwe, mooie garagedeuren? Dan zit u goed bij RS Woodwork. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren, leveren en plaatsen van openslaande garagedeuren.

Kwalitatief hoogwaardige deuren

RS Woodwork is met haar jarenlange ervaring en specialistische kennis inmiddels een begrip in de regio geworden. Wij zijn dan ook dé partij als het om het produceren, leveren en plaatsen van houten (garage)deuren, poorten en kozijnen gaat. U kiest bij RS Woodwork niet alleen voor kennis en ervaring, maar ook voor kwaliteit. Het hout dat wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit en wij gebruiken de beste gereedschappen om het hout te bewerken. Wij kunnen alles op maat maken, dus niets is onmogelijk. Als u kiest voor openslaande garagedeuren van RS Woodwork, dan kiest u voor deuren die minimaal 30 jaar meegaan!

Productie, levering en (de)montage

Bij de productie van uw openslaande garagedeuren maken wij gebruik van het beste hout en de beste gereedschappen. Het geselecteerde hardhout dat wij gebruiken, voldoet aan de FSC-norm. Tevens hebben onze garagedeuren deurbeslag en hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit, waardoor ze voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit betekent dat de deuren inbraakwerend zijn. Wij kunnen de garagedeuren leveren in alle Sikkens- en RAL-kleuren.

Onze monteurs komen de openslaande garagedeuren op een afgesproken dag afleveren en monteren de deuren binnen een halve dag. Uw oude garagedeuren worden eerst gedemonteerd, en als u dat wilt, nemen onze monteurs deze deuren en het bijbehorende sloopafval gratis voor u mee. Binnen een halve dag bent u voorzien van nieuwe, prachtige garagedeuren.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de productie en montage van houten garagedeuren bij RS Woodwork? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook een e-mail sturen of ons bellen op 085 – 743 00 50. Onze specialisten helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.