Menu

Over ons

RS Woodwork BV is dé aanbieder op het gebied van houten deuren, houten garagedeuren, houten kozijnen én sectionaaldeuren. Dus bent u op zoek naar maatwerkoplossingen voor uw nieuwe- of gerenoveerde woning, of is het gewoon tijd om bepaalde onderdelen van uw woning te vervangen? Kies dan voor RS Woodwork!

Houten deuren, garagedeuren en kozijnen

De kwaliteit van RS Woodwork is uniek binnen de Benelux. Wij leveren duurzaam hardhout met een dikte van 68 tot 125 mm. Elke deur, elke garagedeur en elk kozijn wordt afzonderlijk gemaakt, op maat en met uitsluitend het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en gereedschappen. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur van uw houten deur of kozijn. En dit alles voor een betaalbare prijs!

De kenmerken van onze producten en deuren:

  • De beste kwaliteit duurzaam hardhout, dat voldoet aan de FSC-normen.
  • Hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
  • 6 jaar garantie.
  • Levering en plaatsing in de door u gewenste RAL- en Sikkens-kleuren.
  • Elke deur wordt afzonderlijk geproduceerd, naar uw wensen.
  • Hout leverbaar met een dikte van 68 – 125 mm.
  • Eigen productieafdeling en montage.
  • Gegarandeerde kwaliteit.

Sectionaaldeuren

RS Woodwork BV biedt ook sectionaaldeuren aan. Dit zijn garagedeuren die u maximale flexibiliteit geven bij het ontwerpen van uw woning. Door de individuele bouwmaten en een ruime keuze uit designs, oppervlakten, kleuren, glaselementen en toepassingen, zijn er talloze garagedeuren te bedenken. Of het nu om nieuwbouw- of renovatieplannen gaat, u heeft altijd een sectionaaldeur die bij uw situatie past.

De sectionaaldeuren die wij aanbieden, zijn zeer betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig. Combineer dit met het gebruik van robuuste technologieën en volgroeide knowhow en u heeft de perfecte garagedeuren. Daarnaast voldoen de deuren aan de ISO-normen voor kwaliteit en energiebeheer.

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige deuren, garagedeuren, kozijnen of sectionaaldeuren? Dan zit u goed bij RS Woodwork B.V.!