Menu

Sectionaaldeuren

Bent u bezig met het ontwerpen van uw nieuwe woning of maakt u renovatieplannen voor uw huidige woning of bedrijfspand? En zoekt u garagedeuren die u maximale flexibiliteit geven bij uw ontwerp? Dan bieden de sectionaaldeuren van RS Woodwork BV uitkomst!

De sectionaaldeuren van RS Woodwork BV bieden namelijk talloze mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit verschillende bouwmaten en hebben wij een divers aanbod van designs, oppervlakten, kleuren, glaselementen en toepassingen. Door deze geboden flexibiliteit vindt u altijd een garagedeur die perfect bij uw situatie past, of het nu om nieuwbouw- of renovatieplannen gaat.

Deuren van hoogwaardige kwaliteit

De sectionaaldeuren die wij aanbieden, zijn zeer betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig. Combineer dit met het gebruik van robuuste technologieën en volgroeide knowhow en u heeft de perfecte garagedeuren. Wij maken gebruik van houtsoorten met het FSC keurmerk en hoogwaardig en goedgekeurd hang- en sluitwerk voor optimale levensduur.

Daarnaast voldoen de deuren aan de ISO-normen voor kwaliteit en energiebeheer en zijn ze inbraakwerend.

Mogelijkheden van sectionaaldeuren

Door de flexibiliteit van onze deuren is er veel mogelijk. Met een maximale breedte van 5,5 meter en een maximale hoogte van 3 meter passen onze deuren zich moeiteloos aan bij elke bouwsituatie. Daarnaast bieden sectionaaldeuren meer ruimte aan de voor- en achterkant dan oude kanteldeuren, omdat de deuren in een rails aan het plafond schuiven. Ook parkeren wordt makkelijker, aangezien de sectionaaldeur aan de zijkanten minder ruimte inneemt dan een kanteldeur. Met onze speciale bevestigings- en bekledingssets kunnen eventuele naden tussen de garagedeur en muren overbrugd worden, zodat de sectionaaldeuren perfect aansluiten. Combineer al deze mogelijkheden met een ruime keuze uit designs, oppervlakten, kleuren, glaselementen, loopdeuren en toepassingen en u komt tot de conclusie dat echt alles mogelijk is.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze sectionaaldeuren? Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een offerte ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier in. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of bellen naar 085 – 743 00 55. Wij helpen u dan graag verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel nu voor een passend advies
Vraag direct een offerte aan