Menu

Tuindeur op maat: uw oude tuindeur de deur uit

Stel; u heeft een nieuw huis gekocht en u wilt er iets mooi(er)s van maken. Mooier dan dat het nu is. Dat betekent voor u misschien wel dat u de tuindeuren moet vernieuwen. Wat er nu in zit is niet helemaal uw smaakt en nu bent u op zoek naar iets anders. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons bedrijf is gespecialiseerd in deuren. Behalve tuindeuren leveren wij ook garagedeuren en voordeuren op maat. Zoals u ziet hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. U heeft de keus tussen klassiek of eigentijds, modellen met glas en modellen zonder glas. We leveren deuren van hardhout, FSC gecertificeerd. We leveren ook op een tuindeur op maat als u liever een eigen ontwerp wilt.

Tuindeur op maat

Tuindeuren op maat zijn net zoals alle deuren door ons proces gegaan van schaven, grondverven en lakken. We hebben een professioneel bedrijf dat al anderhalf decennium bestaat en producten levert door heel Nederland. Op ons gebied zijn wij dan ook een van de beste van het land!

Onze producten en deuren worden gekenmerkt door de beste kwaliteit en duurzaam hardhout. Dit voldoet bij ons altijd aan de FSC-normen. U krijgt ook standaard 6 jaar garantie en de levering en plaatsing is in de door u gewenste RAL- en Sikkenskleuren.

Elke tuindeur is maatwerk en wordt afzonderlijk geproduceerd, volledig naar uw wensen. Het hout is leverbaar met een dikte van 68 tot 125 mm met gegarandeerde kwaliteit. Om de tuindeur op maat helemaal compleet te maken leveren wij ook nog eens hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen!

Contact

Tuinen kunnen een lust het oog zijn en als de bijhorende tuindeuren ook mooi zijn, dan geeft dat net even dat beetje extra aan uw woning. Interesse in een tuindeur op maat? Neem dan contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan voor u klaar!