Menu

Tuindeur op maat

Zoekt u dé perfecte tuindeur op maat? Van Straaten Houten Deuren is specialist in het op maat maken en leveren van alle soorten houten deuren. Omdat Van Straaten een eigen productieafdeling heeft kunnen wij elk type tuindeur op maat voor u assembleren. Denk hierbij aan uw eigen keuzes zoals kleur, gebruik van glas en houtsnijwerk op maat. Heeft u een eigen ontwerp of idee hoe uw perfecte tuindeur op maat eruit ziet? Van Straaten Houten Deuren neemt graag de mogelijkheden met u door. Daarnaast geven wij graag advies om zo gezamenlijk tot uw gewenste tuindeur op maat te komen die naadloos aansluit op uw wensen en woonstijl.

Tuindeur van hoge kwaliteit

Van Straaten Houten Deuren maakt uitsluitend gebruik van hardhout dat afkomstig is uit bossen met het FSC keurmerk. Zo bent u zeker van hoogwaardig hardhout dat gekweekt is in bossen waar rekening is gehouden met milieu, economie en sociale omstandigheden. Het hardhout dat wij gebruiken voor een duurzame tuindeur op maat wordt geleverd van 40 mm tot 125 mm dikte. Naast gebruik van duurzaam hardhout met het FSC keurmerk monteren wij de tuindeur op maat met kwalitatief hang en sluitwerk dat voldoet aan het Politie Veilig Wonen keurmerk. Onze ervaren monteurs hangen uw tuindeur op maat bij u af en vertrekken pas wanneer u tevreden bent! Indien u wenst voeren wij kosteloos uw oude tuindeur af. Dat is dé service van Van Straaten Houten Deuren!

Montage

Wij leveren maatwerk, daarom wordt elke tuindeur op maat afzonderlijk geproduceerd. Om zeker te zijn dat uw tuindeur ook echt past, komen wij altijd langs om de tuindeur ter controle op te meten. Daarna kan de productie van de tuindeur beginnen en zijn er geen verassingen achteraf, wel zo fijn. Daarop geven wij ook nog eens 6 jaar garantie op de tuindeur op maat!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een tuindeur op maat? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en geven u ook advies. Zo komen wij samen tot uw gewenste deur! Stuur een email of vraag een offerte aan. U kunt ons ook bellen op 085 – 743 00 55. Wij staan u graag te woord!