Menu

Wilt u graag een nieuwe voordeur laten maken? Dat kan met RS Woodwork! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het maken en leveren van houten voordeuren.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij RS Woodwork kunt u een voordeur laten maken van de beste kwaliteit. Wij gebruiken namelijk uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen zoals hardhout dat voldoet aan de FSC norm. Daarnaast leveren wij al onze deuren met deurbeslag en hang- en sluitwerk die voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Woning (PKVW). Hierdoor is uw deur beter bestand tegen inbrekers. Door gebruik te maken van deze hoogwaardige materialen hebben onze deuren een minimale geschatte levensduur van 30 jaar.

Maatwerk

Hebt u een deuropening die afwijkt van de norm? Dan kan het zijn dat de standaard maten voor u niet gangbaar zijn. Bij RS Woodwork kunt u een voordeur laten maken die volledig op de maat is die u wenst. Wij leveren namelijk elke gewenste deur op maat. Ook wanneer u gebruik wilt maken van een eigen ontwerp met afwijkende elementen is dat voor ons geen probleem. Onze vakkundige medewerkers kunnen uw voordeur namelijk in elk gewenst ontwerp maken.

Soorten modellen

Wilt u graag een moderne voordeur laten maken? Of toch liever een klassieke? Wij bieden u een ruime collectie aan modellen waar u uit kunt kiezen. Zo zit er altijd wel een tussen die bij u past. Ook wanneer u een deur wilt met glas of een deurrooster is dit geen probleem. Wij kunnen zelfs deuren leveren met een openslaand raam. Hebt u een deur gezien die niet overeenkomt met een van onze modellen? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen elke soort houten deur voor u op maat maken.

Meer weten

Wilt u meer weten over een voordeur laten maken door RS Woodwork? Neem dan contact met ons op! Vul ons contactformulier in of bel naar 085-743 00 55.