Menu

Voordeur op maat

Een nieuwe voordeur op maat kopen? Wellicht bent u de diverse mogelijkheden aan het afwegen. Misschien hebt u ook al aanbiedingen gezien online of bij de bouwmarkt. Mogen wij u voordat u een besluit neemt meenemen in de wereld achter uw voordeur?

Elk huis en iedere voordeur is uniekHouten deur Model Oldenzaal

Een voordeur is uw visitekaartje richting de buitenwereld. De deur moet er niet alleen goed uitzien, maar graag ook perfect openen en sluiten, niet tochten en passen bij het kozijn. Kortom, het komt nogal precies bij uw voordeur, op meerdere vlakken. Daarom is een voordeur altijd een stukje maatwerk: Voor een goede oplossing geeft een standaardproduct niet het gewenste effect!

Duurzame investering van hoge kwaliteit

Naast een voordeur die goed past en doet wat hij moet doen, wilt u ook weer voor vele jaren vooruit kunnen met uw nieuwe voordeur. Daarom is het ook belangrijk om te kiezen voor duurzame materialen, zoals FSC hardhout en stevige scharnieren en sloten. RS Woodwork biedt u al deze zaken, en meer!

Voordeur op maat uit eigen productie

Door te kiezen voor een voordeur van RS Woodwork, krijgt u een voordeur die aan alle kwaliteitseisen voldoet:

  • Gemaakt van duurzaam en degelijk FSC-hardhout
  • Hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Minimaal 6 jaar garantie
  • Levering en plaatsing in de door u gewenste RAL- en Sikkens-kleuren
  • Elke deur wordt afzonderlijk op maat geproduceerd, naar uw wensen
  • Inclusief kozijn

Voorstel op maat voor een voordeur op maat!

Zoals uw voordeur een stukje maatwerk is, gebaseerd op uw unieke situatie en wensen, zo vraagt dit ook om een voorstel op maat!

Bel ons daarom op 085 – 743 00 55 en wij maken graag een afspraak. Liever contact via e-mail? Maak gebruik van ons contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze vakmensen staan u graag te woord!